Raspucani Petrić dolazi kod Joea: Hoffenheimu ćemo uzeti tri boda

OD POSLJEDNJIH petnaest golova HSV-a Mladen Petrić postigao ih je sedam. Na listu strijelaca upisao se u pet od zadnjih šest utakmica njemačkog Bundesligaša.

HSV-u u subotu slijedi gostovanje kod Hoffenheima u ogledu 28. ligaškog kola. Nova je to prilika najboljem napadaču HSV-a ove sezone (zabio 11 golova) da nastavi sjajnu seriju premda će Petrić istaknuti dobrobit momčadi ispred vlastitog učinka:

"Važno je da momčadski odigramo dobro, tko će pritom zabiti gol meni je svejedno."

Petrić će u vrhu napada protiv Hoffenheima dobiti novog partnera. Zbog pet žutih kartona susret će propustiti Nizozemac Ruud van Nistelrooy.

Inače, gostovanja kod Hoffenheima HSV-ovim su nogometašima velika boljka. Prošle je godine bilo 5:1 za domaćina, 2008. 3:0.

"Okolnosti su sada različite u odnosu na te utakmice, one se ne mogu uspoređivati. Samouvjeren sam i putujemo ondje s namjerom da uzmemo tri boda", dodaje Petrić koji je u prošlome kolu utrpao tri pogotka u 6:2 pobjedi protiv Kölna.

"Bila je to nesumnjivo jedna od naših najboljih utakmica sezone, napadački gledano. Meni osobno također, no za susret protiv Hoffenheima neću ništa obećavati",  zaključio je naš reprezentativac.

Pročitajte više