Raul će biti sljedeći trener Real Madrida? S mladom momčadi radi čuda

Foto: Profimedia

STATUS legende kluba uvijek će Raula gurati na mjesto jednog od kandidata za preuzimanje momčadi Real Madrida. Dobri rezultati koje postiže s mladom momčadi u trećeligaškom okruženju samo su razlog više da ga se uvrsti u taj krug, navode španjolski mediji. 

Carlo Ancelotti je pod ugovorom s Realom do ljeta 2024. godine, a već je najavio da će poslije tog posla ići u mirovinu. Ostaje upitno hoće li produžiti suradnju. Njegov sin i pomoćnik Davide spominje se kao njegov nasljednik, no As piše i o Raulu kad spominje tu poziciju.

Bez poraza 12 utakmica

Castilla koju vodi trenutačno je treća na ljestvici španjolskih trećeligaša, samo s bodom manje od vodeće Cordobe. Danas je točno 100 dana od posljednjeg poraza koji je Castilla pretrpjela. Niz je dug 12 utakmica.

Osim toga, dobar Raulov posao dokazuju i podaci da Ancelotti poziva Raulove igrače da se priključe seniorima, kao u primjeru Maria Martina, koji se nalazi u Saudijskoj Arabiji na superkupu, Alvara Rodrigueza čeka poziv u urugvajsku reprezentaciju, a Nica Paza u argentinsku.

Pročitajte više