BOGDANOVIĆ POPIZDIO "Žao mi je što ste ovo gledali! Palimo se danima, a onda primimo 100 koševa"

Foto: Index, Hina

HRVATSKA košarkaška reprezentacija ispala je s Eurobasketa teškim porazom od Rusije 78:101. 

Bojan Bogdanović još jednom je predvodio Hrvatsku i bio najbolji igrač na parketu s 28 koševa. Ruse je nosio sjajni Aleksej Šved koji je na drugoj strani briljirao s 27 koševa i 12 asistencija.

Poraz u osmini finala hrvatski su košarkaši teško podnijeli i nakon utakmice nisu bili raspoloženi za razgovor s novinarima, osim najveće i najskuplje hrvatske zvijezde. Bogdanović je bio bijesan, tužan i razočaran, a pred kamerama HTV-a otvoreno je rekao što mu je na duši.

"Kad se već danima palimo da je ovo dan D, a onda izađemo na teren i primimo 100 koševa, uzaludno je pričati o taktici", rekao je nakon utakmice Bojan Bogdanović i dodao: "Trice Šveda su najmanji problem, lagano smo im dopuštali poene, nismo napravili niti jedan muški faul, ali zadnji napad na kraju druge četvrtine slika je i prilika današnje utakmice".

Bogdanović je bio najbolji igrač na parketu s 28 koševa, a ostatak momčadi nije bio na njegovoj razini. 

"Glupo je pričati da sam bio usamljen, imali smo zajedništvo do ove utakmice, potencira se ta priča da Šarić i ja držimo momčad, ali... Nedostajalo nam je krvi i borbe. Žao mi je ovih ljudi koji su nas došli gledati. Iz godine u godinu se ponavlja isto", rekao je utučeni Bogdanović.

Pogledajte presicu Ace Petrovića i kapetana Roka Ukića.
 

 

 

 

 

 

 

 

Pročitajte više