LA LIGA

REAL - CELTA 2:0 Otpisani Solarijev dvojac donio Zidaneu prvu pobjedu

REAL MADRID rutinski je pobijedio Celtu iz Viga na svom terenu u sklopu 28. kola španjolske La Lige.

Povratak Zinedinea Zidanea na klupu Kraljevskog kluba obilježio je Solarijev otpisani dvojac Isco i Gareth Bale koji su bili strijelci u pobjedi 2:0 na stadionu Santiago Bernabeu.

U strijelce se upisao i Luka Modrić, ali je hrvatskom kapetanu zgoditak poništen odlukom VAR-a.

Real Madrid - Celta Vigo Live Score

 

Madriđani se mučili u prvom pa sve riješili u drugom poluvremenu

Madriđani su u potpunosti nadigrali goste iz Viga i zasluženo došli do pobjede, ali nije to bio impresivan nogomet Zidaneovih pulena. U prvom poluvremenu dosta su se mučili s pronalaskom puta do Celtinog kaznenog prostora, a od devet udaraca tek je jedan otišao u okvir vrata.

U nastavku su se stvari poboljšale i Iscov pogodak u 62. minuti potpuno je otvorio utakmicu. Španjolac nije mogao poželjeti ljepši povratak u momčad nakon što ga je Santiago Solari držao dalje od prvog sastava za vrijeme svog mandata.

Isco je zabio na asistenciju Benzeme.

Modriću poništen krasan zgoditak

Prije toga Luka Modrić se umalo upisao u strijelce. U 56. minuti hrvatski kapetan krasno je pogodio iz prve nakon odbijene lopte poslije kornera, ali VAR je poništio gol zbog zaleđa Varanea. Francuski stoper nije se stigao vratiti nakon skoka, izmicao se lopti i tako utjecao na igru.

Pobjedu je zaključio Gareth Bale lijepim pogotkom u 77. minuti na asistenciju Marcela, a do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao.

Luka Modrić igrao je do 76. minute kada ga je zamijenio mladi Federico Valverde.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više