Real dovodi 33-godišnjeg napadača. Sve je već dogovoreno

Foto: EPA

REAL MADRID trebao bi u nadolazećim danima potvrditi da je doveo napadača koji će zaoštriti konkurenciju u ofenzivnom redu. Stručnjak za transfere Fabrizio Romano tvrdi da je sve dogovoreno i da će se 33-godišnji napadač Espanyola Joselu uskoro priključiti madridskom velikanu.

Joselu je bio član Reala od 2009. do 2012., s tim da je većinu vremena provedenog ondje nastupao za B momčad. Za najjači Realov tim odigrao je tek dvije utakmice i dobio skromnih 18 minuta u njima. Šest ih je odigrao u ligaškom susretu protiv Almerije u sezoni 2010./2011., a preostalih 12 sezonu nakon, u Kupu kralja protiv Ponferradine. Zanimljivo, u obje te utakmice bio je i strijelac.

Najveći dio karijere proveo je igrajući za Alves, a pred početak prošle sezone potpisao je trogodišnji ugovor s Espanyolom. Zabio je 16 golova i asistirao za još dva u 34 odigrane ligaške utakmice u sezoni 2022./2023. Samo su Robert Lewandowski (23) i Karim Benzema (19) u prošloj sezoni La Lige zabili više od njega. To ga je i dovelo do španjolske reprezentacije za koju je odigrao dvije utakmice i zabio dva gola.

Pročitajte više