LA LIGA

REAL - EIBAR 3:1 Real na zamjenskom stadionu pobjednički ušao u nastavak sezone

Foto: Getty Images/Guliver Image

REAL MADRID je u 28. kolu La Lige pobijedio Eibar 3:1 i tako zadržao korak s Barcelonom koja je sinoć pobijedila Mallorcu 4:0.

Zidaneovoj momčadi to je bila prva službena utakmica nakon više od tri mjeseca i poraza u gostima od Betisa. Real nije odigrao nezaboravno, ali je utakmicu riješio već u prvom poluvremenu. U 4. minuti Toni Kroos je krasnim udarcem doveo domaćine u vodstvo, a na 2:0 je u 30. minuti povisio Sergio Ramos na asistenciju Hazarda. Treći gol je sedam minuta kasnije zabio Marcelo, koji je gol proslavio u znak prosvjeda protiv rasizma.

Gosti su u 60. minuti smanjili preko Bigasa, ali to je bilo sve što su napravili i Real je došao do 17. pobjede u prvenstvu te i dalje ima dva boda manje od vodeće Barcelone.

Luka Modrić je igrao do 84. minute, kad ga je zamijenio Valverde. Inače, utakmica se igrala na zamjenskom stadionu jer je počela rekonstrukcija Santiaga Bernabeua. No vrati li se publika na stadione, Real bi sljedeće sezone trebao i dalje igrati na svojem stadionu, koji će se renovirati dok traje sezona.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više