Real i Modrić šokirani na Kanarskim otocima

Foto: Getty Images / Guliver Image

REAL MADRID je u gostima kod Las Palmasa odigrao 2:2 u šestom kolu Primere, a bod domaćinima donio je Sergio Araujo u 85. minuti.

Luka Modrić, koji je odigrao cijeli susret za Real, pružio je solidnu partiju, dok je Mateo Kovačić ostao na klupi za pričuve. Marko Livaja, napadač Las Palmasa, proveo je na terenu 88 minuta.

Za Real su zabili Marco Asensio (33) i Karim Benzema (67), a strijelci za Las Palmas bili su Tana (38) i Sergio Araujo (85). Bio je ovo drugi uzastopni remi Reala, prije tri dana odigrali su 1:1 protiv Villarreala.

Sevilla je na San Mamesu izgubila 1:3, upisavši prvi ligaški poraz ove sezone. Gosti su u 89. minuti ostali i bez vratara Salvatorea Sirigua koji je isključen zbog udaranja Aritza Aduriza. Sirigu je pritom skrivio kazneni udarac, a kako su gosti već obavili sve tri izmjene na vratar je stao veznjak Vicente Ibbora. Aduriz je sigurno realizirao jedanaesterac za 3-1. Golove za baskijski sastav zabili su i San Jose (26) i Mikel Balenziaga (66), dok je strijelac za Sevillu bio Samir Nasri (55).

 

Pročitajte više