LIGE PETICE

Real Madrid prodaje Edena Hazarda

Foto: EPA

EDEN HAZARD neće se zadržavati u Real Madridu dobije li taj španjolski klub ponudu kojom će biti zadovoljan.

Belgijski nogometaš dočekan je prije dvije godine kao velika zvijezda, na predstavljanje ga je došlo pozdraviti 50.000 ljudi, njegov transfer iz Chelseaja bio je plaćen više od 100 milijuna eura, a sad je prekobrojan i može otići.

Navodi sve ovo Marca uz dodatak da su u klubu izgubili strpljenje s igračem koji je podložan ozljedama, a koji nije pokazao očekivanu kvalitetu kad je bio spreman. Podsjeća se i na zabavu na travnjaku s bivšim suigračima nakon utakmice kojom je Real Madrid zaustavljen u polufinalu Lige prvaka, a Chelsea usmjeren prema borbi za naslov.

U preostalim prvenstvenim utakmicama klub od Hazarda očekuje doprinos u borbi za titulu španjolskog prvaka, ali ona neće utjecati na Hazardov status u klubu. Kao što utjecaja nije imalo i smijanje u društvu Chelseajevih igrača jer je odluka o njegovom odlasku, tvrdi španjolski sportski dnevnik, donesena već prije nekoliko tjedana.

Izgubio je status u svlačionici i povjerenje klupskog vrha pa se na njega više ne računa u budućnosti, već traži kupac. Kada je dolazio u Real Madrid, Transfermarkt je njegovu vrijednost ocijenio sa 150 milijuna eura. Danas mu ona iznosi 40 milijuna.

Hazard je za Real Madrid ugovorno vezan do 30. lipnja 2024.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više