Real Madridu prijeti oduzimanje bodova

Foto: Profimedia

REAL MADRID se pobjedom protiv Getafea, u kombinaciji s porazom Atletico Madrida protiv Elchea, vratio na drugo mjesto ljestvice španjolskog prvenstva. Postoji mogućnost da tri boda osvojena u subotnjoj pobjedi 1:0 izgubi i padne u poretku iza gradskog rivala.

Getafe je podnio službenu žalbu na Real zbog situacije iz 84. minute. Realov trener Carlo Ancelotti najavio je zamjenu igrača i na teren poslao Alvara Odriozolu umjesto Marca Asensija. Njegove planove poremetila je ozljeda Eduarda Camavinge pa je umjesto Asensija prema klupi krenuo on.

Čeka se Realova reakcija

Ono što Getafe tvrdi jest da je Odriozola već ušao na travnjak i da je time zamjena napravljena, odnosno da je Asensio morao prema klupi, a ne Camavinga, odnosno da je u nastavku utakmice igrao igrač koji nije smio. Luka Modrić igrao je u toj utakmici posljednjih pola sata.

Real ima tri dana vremena za reakciju, navode španjolski mediji koji pišu o spornoj situaciji. Getafe se nada promjeni rezultata i bodovima koji bi za njega mogli značiti spas. U ovom trenutku nalazi se u zoni ispadanja iz lige, bod udaljen od mjesta koje garantira ostanak.

 

Pročitajte više