Real poslao Manchesteru ponudu za Cristiana Ronalda

IZGLEDA da Real Madrid još nije završio sa skupljanjem nogometnih zvijezda i zvijezdica. Navodno je ovih dana u Manchester upućena astronomska ponuda od 40 milijuna eura za Cristiana Ronalda.

Ronaldo je ove godine svojom izvrsnom igrom pobudio interes brojnih klubova pa se tako, osim na Realovoj, našao i na Barceloninoj listi kandidata za blagdansku kupovinu. Ako Manchester nekim čudom odluči pustiti svog najvažnijeg igrača i pristane ući u pregovore bit će vrlo zanimljivo pratiti borbu dva najveća španjolska rivala za mladim Portugalcem.

40 milijuna eura je izuzetno velika cifra i ako je Manchester prihvati bila bi riječ o jednom od najvećih transfera u nogometnoj povijesti. No, zbog uistinu fenomenalnih igara koje Ronaldo pruža ove sezone cifra za otkup na njegovom ugovoru je skočila na vrtoglavih 70 milijuna eura, čime je postao jedan od najskupljih nogometaša svijeta, za sve one koji ga pomišljaju kupiti.

Ronaldo žari i pari Premier ligom u ovom blagdanskom razdoblju, u tri je uzastopne utakmice zabio po dva gola i polako postao najvažnija karika u čvrstom lancu Crvenih vragova.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više