Real protiv Olma, City protiv senzacije. Evo gdje gledati povratak Lige prvaka

Foto: Profimedia

LIGA PRVAKA nastavlja se utakmicama prve nokaut runde, a prve mečeve osmine finala danas od 21 sat igraju Leipzig - Real i Copenhagen - Manchester City. 

Real, nakon pobjede nad jedinim rivalom za španjolski naslov Gironom i bijega na vrhu tablice, kreće u pokušaj ponovnog osvajanja Europe. Prva prepreka na tom putu mu je Leipzig. Momčad koju vodi Dani Olmo ostala je bez Gvardiola, Nkunkua i Andrea Silve, ali njih su sjajno nadomjestili Xavi Simons, Openda i Šeško. Luka Modrić se očekuje na klupi kod Reala, pišu španjolski mediji.

Manchester City, aktualni prvak Europe, u obranu naslova kreće kod Copenhagena, velikog iznenađenja ove sezone Lige prvaka. Naime, danski prvak dobio je skupinu s Bayernom, Manchester Unitedom i Galatasarayem. Zato mu se u najboljem slučaju predviđala borba za treće mjesto i nastavak igranja u Europa ligi, posebno nakon što je na polovici grupne faze Copenhagen imao samo jedan bod. No onda je pobijedio United i Galatasaray te remizirao s Bayernom za senzacionalan plasman u eliminacijsku fazu Lige prvaka. Joško Gvardiol i Mateo Kovačić propustili su trening prije meča, ali Englezi pišu da se Kovačić očekuje na lijevom boku gostiju. 

Prijenos utakmice Leipzig - Real je na Arena Sport 1, a Copenhagen - City na Arena Sport 3.

Pročitajte više