Modrić zakucao golčinu Villarrealu, Real rekordan

Foto: Getty Images/Guliver Image

LUKA MODRIĆ zabio je novi gol za Real u uvjerljivoj 3:0 pobjedi protiv VIllarreala u derbiju 34. kola španjolskog prvenstva. Time su Madriđani ostali na bod zaostatka za vodećom Barcelonom i madridskim Atleticom. Villarreal je ostao četvrti sa 60 bodova i nastavlja borbu za Ligu prvaka s Bilbaom.

Real Madrid je sedmu sezonu zaredom zabio više od 100 golova u prvenstvu, čime su postavili novi rekord lige, a počelo je dolaskom Cristiana Ronalda kojemu je ovo sedma sezona u "kraljevskom klubu".

Modrićev 10. gol za Real

Karim Benzema je u 41. minuti doveo Real u vodstvo, a dominacija bijelih se nastavila i u drugom dijelu kada je Lucas na asistenciju Benzeme u 69. minuti odveo domaće do 2:0. Sedam minuta kasnije Modrić je zabio sjajan gol iz voleja na dodavanje Danila za 3:0.

Hrvatski veznjak u Realu je upisao više od 160 službenih utakmica i zabio ukupno 10 golova. U La Ligi je došao do sedmog pogotka, drugog ove sezone.

Modrić je igrao do 79. minute, dok Mateo Kovačić nije ušao s klupe.

Mrtva trka do posljednjeg kola

Svijet je uoči ovog, 34. kola Primere nagađao tko bi mogao prvi posrnuti u nemilosrdnom lovu na naslov prvaka, ali nitko od prve tri momčadi nije kiksao.

Nakon više od mjesec dana Barcelona se probudila i razbila Deportivo 8:0. Bilo je to čišćenje katalonskog stroja, koji je na krilima nezaustavljivog Luisa Suareza pokazao punu snagu. Madridski Atletico možda nije toliko moćan u napadu, ali nezaustavljivo gura prema naprijed. Fernando Torres srušio je Bilbao za nastavak lova na Barcelonu, a Real je, pak, bez većih problema odradio Villarreal 3:0.

U idućem kolu Barcelona igra protiv Gijona, Real ide na noge Rayo Vallecanu, a Atletico dočekuje Malagu.
 
 

REAL MADRID - VILLARREAL 3:0

76` GOOOOL! LUKA MODRIĆ je zabio za 3:0!

69` GOOOOL! Lucas je povisio na 2:0 na asistenciju Benzeme!

41` GOOOL! Real je poveo golom Karima Benzeme! To je "kraljevskom klubu" 99 pogodak u prvenstvu ove sezone.



  
Real Madrid: Navas - Danilo, Varane, Ramos, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Lucas, Benzema, Ronaldo

Villarreal: Asenjo - Mario Gaspar, Bailly, Bonera, Rukavina - Dos Santos, Trigueros, Bruno, Suarez - Bakambu, Adrian

 

Pročitajte više