Real se poigrao s Chelseajem pred 105 tisuća gledatelja

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAKON poraza od PSG-a 3:1 u Ohiou, aktualni prvak Europe Real Madrid pobijedio je Chelsea s 3:2 u prijateljskoj utakmici koja je odigrana u Michiganu pred nevjerojatnih 105,826 tisuća navijača. Momčad Zinedinea Zidanea posao je završila za samo 37 minuta, kada je već bilo 3:0, a Mateo Kovačić igrao je do 64. minute, kada ga je zamijenio Marcos Llorente.

"Krenuli smo snažno i intenzivno. Imamo još jednu utakmicu 4. kolovoza protiv Bayerna da se pripremimo za europski Superkup, koji ćemo igrati sa Sevillom 9. kolovoza. Sretan sam zbog Marcela i radost ga je gledati kako igra te kako kao kapetan predvodi momčad i daje primjer drugima. Također, oduševljeni smo što se Alvaro Morata vratio i zadovoljan sam njegovom igrom. Isco nije ulazio zbog jakog udarca koji je primio, dok mi se čini da Jese pregovara s drugim klubom", rekao je Zidane, aludirajući da bi 23-godišnji igrač mogao otići u Paris Saint-Germain koji ga želi.

Španjolska ekipa, za koju nisu igrali Luka Modrić, Sergio Ramos, Karim Benzema, Isco, James Rodriguez, te Cristiano Ronaldo i Pepe, koji su još na odmoru, povela je u 19. golčinom Marcela. Brazilac je zabio i za 2:0 u 26. minuti, a oba gola namjestio mu je 20-godišnji veznjak Marco Asensio. Posljednji Realov gol potpisao je prekrasnim projektilom s više od 25 metara s ruba Mariano Diaz u 37, dok je poraz ublažio Eden Hazard golovima u 80. i 91. minuti. 

S druge strane, Antonio Conte je na debiju izgubio od bečkog Rapida (2:0), nakon čega je svladao Wolfsberger (3:0) te Liverpool (1:0), ali je morao potpisati poraz protiv Reala.

Pročitajte više