Realov predsjednički kandidat: Izaberete li me, dovest ću vam Drogbu!

EDUARDO GARCIA, autsajder koji će se na predsjedničkim izborima u Real Madridu pokušati suprotstaviti favoritu Florentinu Perezu, iznio je imena igrača koja će dovesti bude li izabran.

Nogometaš Chelseaja Didier Drogba, mlada brazilska napadačka zvijezda Keirrison i španjolski lijevi bočni branič Ivan Marcano, doći će u Real ovog ljeta izaberu li članovi-navijači (sociosi) Garciju za predsjednika madridskoga sportskog društva na izborima 14. lipnja ove godine.

"Imamo dogovor s trojicom nogometaša. Među njima je i Didier Drogba. Prezentirali bismo ga odmah čim bih bio izabran za predsjednika. Jasno vam je da bi s igračem kakav je Bjelokošćanin trenutačno dobili jamstvo boljih rezultata", izjavio je Garcia.

Imenima nogometnih zvijezda u predizbornim kampanjama predsjednički kandidati u Realu, ali i Barceloni, često pokušavaju pridobiti glasače. Nekad se njihova obećanja doista i ispune, često uopće ne.

Florentino Perez u kampanju ulazi s obećanjem da će u Real dovesti Crsitiana Ronalda, Kaku, Fabregasa i Xabija Alonsa od igrača, te Arsenea Wengera na trenersku klupu.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više