Realov ultimatum: Reyes izgubljen ako zaigra protiv Dinama

KAKAV će potez povući prvi strateg Topnika Arsene Wenger s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi španjolski reprezentativac Jose Antonio Reyes? Njegov menadžer Rodriguez de Moya medijima je, naime, prenio konačni stav čelnika Real Madrida u čijem dresu bi fantastični 22-godišnjak trebao zaigrati.

No, taj film u Madridu će gledati samo ukoliko Reyes ne nastupi u večerašnjem susretu pretkola Lige prvaka između Dinama i Arsenala.

"Ako zaigra Real Madrid ga neće uzeti jer Real ne želi skupo plaćati igrače koji ne mogu igrati u Ligi prvaka." - kazao je Moya radio-postaji Cadena Cope.

S druge strane, trener Arsenala itekako računa na Reyesove usluge i ograđuje se od novinskih naslova što su ovih dana preplavili tisak.

"Reyes u Realu? Pa vi u Engleskoj imate zaista bujnu maštu." - reagirao je Wenger na provokacije engleskih novinara.

Mladi se Španjolac Arsenalu priključio 2004. godine i njegov dolazak Topnike je koštao tada rekordnih 32.39 milijuna dolara. Prošle je godine ugovor produžen, ali Reyes nije krio želju za prelaskom u Kraljevski klub. Ni u Madridu nisu sasvim ravnodušni, pogotovo nakon neuspjelih poslova s Kakom, Arjenom Robbenom i Cescom Fabregasom.

Spekulacije oko Reyesova statusa odmah su postale otočka tema dana, a nadglasle su i sagu o bliskoj budućnosti Ashleyja Cola.

Wenger je bio posve rezigniran u oba slučaja, no na dan utakmice s Dinamom spomenuo je rok do kojeg očekuje rješavanje "slučaja Cole".

O Reyesu bi više mogli doznati upravo večeras na maksimirskom stadionu, s obzirom da su čelnici Reala poslali kristalno jasnu poruku.

"Reyes je u momčadi za Dinamo i ne vidim razloga zašto ga ne bi postavio u igru. Držim da sve priče o prijelazu dolaze iz Španjolske, a ne od Reyesa." - Wengerovo je trenutačno mišljenje.

D.R.
 

Pročitajte više