Realu težak zadatak na Bernabeu, Becks se vratio na Otok

VEČERAS se nastavljaju uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka, a sastaju se Real i Lyon te Manchester Untied i Milan. Španjolci imaju jako težak zadatak na Santiago Bernabeu jer Lavovi s Gerlanda donose minimalnu pobjedu od 1:0, koju nije lako nadoknaditi. Samo jedan gol Francuza značio bi da kraljevski klub mora zabiti tri ukoliko želi proći dalje.

Ipak, igrači madridskog kluba vrlo su samouvjereni uoči susreta, a najavljuju čak i visoku pobjedu od 3:0.

"Siguran sam da prolazimo. Od prve do posljednje minute učinit ćemo sve za pobjedu", rekao je Cristiano Ronaldo u najavi uzvratne tekme Reala i Lyona. "S obzirom na pojačanja koja je klub doveo i na to da se finale igra na našem stadionu, bit će prava katastrofa ne prođemo li Lyon", dodao je Jose Maria Guti, vjerojatno jedini igrač Reala koji je uopće spomenuo mogućnost da Madrižani ispadnu.

Francuzi su u prvoj utakmici slavili 1:0, što je obično golema prednost, ali u Realu nisu ni najmanje zabrinuti. "Nema brige, pobijedit ćemo bez problema. Bit će 3:0 i ponovno ćemo se veseliti s našim navijačima, kao i nakon Seville", za kraj će Sergio Ramos.

Berlusconi želi četvrtfinale

Istovremeno otočki mediji su se raspisali o povratku velikog Davida Beckhama u Manchester, grad gdje je stekao ime. U isto vrijeme predsjednik Milana Silvio Berlusconi uzeo si je za pravo da sugerira treneru Leonardu kako da postavi momčad.

Otočke medije najviše uzbuđuje povratak Davida Beckhama na mjesto zločina, no vlasnik Milana Silvio Berlusconi, koji klubom upravlja preko svog avatara Adriana Gallianija, ne bi bio to što jest kada ne bi znao iskoristiti Milanov ovosezonski trenutak istine za osobnu promociju, sugerirajući treneru Leonardu kako se treba postaviti na Old Traffordu.

"Želim pakleni Milan, uzvišenoga garda. Milan može uspjeti ako vjeruje. Uvijek smo bili momčad koja se nikoga na svijetu ne boji i kada smo bili puni samopouzdanja, rušili smo prepreke kako god se one zvale. Zato mislim da možemo pobijediti i Manchester United na njihovu terenu", rekao je presidente.

"Vjerujem u mnoge igrače, kao i u trenera Leonarda. Ronaldinho je zalog velike vjere, jer to je nogometaš posebne sorte. Isto tako, volim vidjeti zajedno Borriella i Huntelaara u napadu, mislim da je to dobitna kombinacija, no taktiku ipak ostavljam onima koji su zaduženi za to", dodao je.

S druge strane škotski strateg Sir Alex Ferguson moći će računati na svog najboljeg igrača Waynea Rooneyja, a opet će u srcu obrane zaigrati tandem Ferdinand - Vidić. Ipak, ManU je oslabljen, nema kartoniranog Carricka te ozlijeđenih Giggsa, Browna, O’Sheae i Andersona.

Pročitajte više