Rebić napušta Bešiktaš nakon jedne sezone? Turci: Otpisan je

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

TRENER Bešiktaša Fernando Santos otpisao je Antu Rebića (30) te će hrvatski napadač na kraju sezone napustiti klub, tvrdi turski Fanatik. Rebić nije bio u kadru Santosove momčadi u posljednja dva prvenstvena susreta s Konyasporom (2:0) i Istanbulsporom (2:0), što bi moglo značiti da portugalski trener na njega ne računa.

Prema tome, Rebić bi u idućem prijelaznom roku mogao tražiti novi klub svega godinu dana nakon što je došao u Bešiktaš iz Milana. Tijekom ljeta 2023. potpisao je dvogodišnji ugovor koji mu, tvrdi Fanatik, donosi 2.5 milijuna eura po sezoni, dok je po potpisivanju primio bonus od 280 tisuća eura.

Rebić je ove sezone zabio jedan gol

No turski mediji nerijetko imaju pogrešne informacije pa ostaje vidjeti što će biti s Rebićem. Ove sezone upisao je 23 nastupa, jedan pogodak i pet asistencija. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 4.2 milijuna eura.

Ranije u karijeri nastupao je za RNK Split, Fiorentinu, RB Leipzig, Veronu, Eintracht Frankfurt i Milan. Za hrvatsku reprezentaciju ima 42 nastupa i tri gola, ali za nju nije igrao od Europskog prvenstva 2021., kada je kritizirao izbornika Zlatka Dalića, koji ga od tada nije pozvao.

Pročitajte više