Rebić prozvao Prosinečkog, Vlaovića i "TV stručLjake"

Foto: Matthias Koch/Guliver Image

ANTE REBIĆ je nakon poraza od Španjolske proglašen jednim od tragičara. Napadač Milana je neposredno prije prvog gola Španjolske izašao iz igre i mijenjao kopačke. Situaciju s igračem više u polju Furija je iskoristila i preko Sarabije je zabila za 1:1.

Nakon utakmice nogometna javnost, ne samo u Hrvatskoj, čudila se tom potezu Rebića. Navodno su ga već na poluvremenu napali Luka Modrić i Zlatko Dalić, tom se potezu čudio i slavni španjolski golman Santiago Canizares, ali i brojni hrvatski stručnjaci te bivši nogometaši koji su komentirali susret.

Indexove emisije s Goranom Vlaovićem pogledajte na našem YT kanalu

Indexov stručni komentator Goran Vlaović, da stvar bude zanimljivija, uopće nije kritizirao Rebića, već je više puta ponovio da trebamo točno ustanoviti što se dogodilo i je li mijenjanje kopački bilo momčadski dogovoreno. Tada je opisao kako se takve situacije inače odrađuju na terenu.

Dalića smo dan nakon utakmice pitali je li bilo povišenih tonova u svlačionici, s obzirom da su Španjolci objavili vijest kako su Modrić i Dalić napali Rebića u poluvremenu.

"Nije bilo sukoba s Rebićem, Luka mu je skrenuo pažnju na to da je to bila greška s njegove strane. To je tako ispalo, mislio sam i ja da će to biti brzo i baš se potrefilo da smo primili gol u toj situaciji, pa se zato to promijenilo.''

Rebić je tako danas, osim što je napao Zlatka Dalića, poručio Goranu Vlaoviću, Robertu Prosinečkom, Antunu Samovojski i svim ostalima da se ostave gemišta i navijaju za Hrvatsku. No, vrlo je brzo izbrisao objavu.

Pročitajte više