Rebić se vraća u Serie A?

Foto: EPA

HELLAS VERONA je zainteresirana za dovođenje Ante Rebića (30), objavio je danas turski Fanatik. Rebić je preko svog menadžera Falija Ramadanija odgovorio na interes Verone i poručio da je sastanak oko transfera moguć, ali samo ako osiguraju ostanak u Serie A. Trenutno su na 15. mjestu prvenstvene ljestvice s dva boda više od zone ispadanja.

Podsjetimo, Rebić je u ljeto 2023. iz Milana kao slobodan igrač stigao u Bešiktaš. Dosad je upisao 23 službena nastupa, ali svega 691 minutu na terenu. Postigao je jedan gol i ostvario pet asistencija, no turski mediji su 11. ožujka pisali da ga je portugalski trener Fernando Santos izbacio iz momčadi zato što je, navodno, izazvao nemir.

Želi ga i Hajduk?

Rebić već neko vrijeme nije bitan dio momčadi turskog velikana. Turski mediji, koji se dosad nisu pokazali osobito točnim izvorima informacija, navode da Rebić, i kad igra, to čini ispod očekivanja u Bešiktašu, s kojim ima ugovor do ljeta 2025. godine.

Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 3.2 milijuna eura. Ranije je turski Takvim pisao da Hajduk prati situaciju i želi hrvatskog krilnog napadača dovesti u ljetnom prijelaznom roku, ali da mu je glavni problem ogromna plaća od 2.5 milijuna eura godišnje koje bi se Rebić morao odreći.

Pročitajte više