DILLON DANIS

Redar koji je sredio MMA borca pred noćnim klubom ispričao što se točno dogodilo

DILLON DANIS prošlog se tjedna našao u središtu pažnje javnosti koja prati borilačke sportove, no ne po ulasku u borbu ili zbog pobjede u njoj, nego zbog okršaja s redarom jednog noćnog kluba u kojem je taj MMA borac tapkao u znak predaje.

Što se točno dogodilo te večeri u New Jerseyju i što je dovelo do fizičkog obračuna borca koji je poznatiji po sparinzima s Conorom McGregorom nego po borbama ispričao je redar koji ga je zaustavio pri ulasku u noćni klub.

Prema njegovim riječima, Danis nije imao ili nije želio pokazati dokument kojim bi dokazao da je navršio 21 godinu, što je dovelo do prepirke koja je rezultirala sukobom. Borac koji iza sebe ima dva meča u Bellatoru, ali posljednji prije dvije godine jer borbe ne prihvaća baš često, završio je brzo na tlu uz korpulentnog redara te u zahvatu zbog kojeg je predao "borbu" da ne bi izgubio svijest.

"Ispričao sam mu se i rekao mu da ne može ući ako mi ne pokaže osobni dokument. Potom me je pitao znam li tko je on. Još jednom sam mu uputio ispriku, rekao da ne znam i da mi treba dokument kojim bi potvrdio svoju dob. Onda je krenuo guglati svoje ime i pokazivati mi, a ja sam mu samo rekao kako to i dalje nije identifikacijski dokument. Treba mi vozačka dozvola, putovnica, bilo što preko čega mogu znati koliko mu je godina. Postao je ljutit i agresivan jer ja nisam znao tko je on", ispričao je redar u podcastu koji vodi UFC borac Alu Iaquinti i dodao:

"Krenuo me udarati. Nije to bio baš dobar udarac. Pokušao je i promašio, nakon čega sam ga uhvatio oko vrata i srušio ga na pod. Kad to inače napravim, obično gušim čovjeka sekundu ili dvije prije nego što on shvati u kakvoj se situaciji našao. U videu možete vidjeti njega kako tapka i tada sam ga pitao je li dobro. Pokazao je palac gore pa sam ga pritisnuo oko tijela i držao dok nisu došli policajci i preuzeli situaciju."

Pročitajte više