Redknapp Fulhamu daje Croucha i "sitniš" u zamjenu za Zamoru

VEĆ JE sezonama trener nogometaša Tottenhama Harry Redknapp nezadovoljan s napadačkim redom kojeg ima. Zato se i konstantno priča o namjerama kluba da dovede kvalitetna napadačka pojačanja.

No, sve što su dosad napravili su bila "prijelazna rješenja", a uoči nove sezone Tottenham opet vodi istu bitku. Traži napadača koji će golovima materijalizirati sve ono dobro što napravi vezni red. Kocka je u ovom momentu pala na 30-godišnjeg Bobbyja Zamoru, igrača Fulhama i napadača kojem sve više vjeruje i engleski izbornik Fabio Capello.

"Zamora je interesantan napadač i nogometaš koji bi se mogao dobro asimilirati u našu momčad ", rekao je Redknapp, potvrdivši da njegov klub pregovara s Fulhamom.

Inače, poteškoća u pregovorima je ta da Tottenham nudi svog napadača Petera Croucha i nešto manje novaca, dok Fulham želi samo prodati Zamoru, ne i u ovom poslu dobiti jednog od igrača Tottenhama.

Ukoliko se ostvari ovaj transfer onda će se Zamora vratiti u Tottenham. Naime, u tom je klubu igrao 2003/2004. Odigrao je tada šesnaest Premeirligaških utakmica, ali pogodak u dresu Tottenhama nikada nije zabio.

Pročitajte više