Redknapp: Imamo šansi u FA Cupu

MENADŽER Tottenham Hotspura Harry Redknapp izjavljuje da je iznimno zadovoljan načinom na koji je njegova momčad u gostima svladala trećeligaški Leeds United 3:1 u ponovljenoj utakmici 1/16 finala FA Cupa.

"Nisam mogao tražiti više od svoje momčadi", sretno je komentirao Redknapp nakon što je njegova momčad izborila plasman u osminu finala.

Junaci Tottenhamove pobjede bili su trostruki strijelac Jermain Defoe i Davide Bentley, koji mu je asistirao za prva dva pogotka. Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka odigrali su cijelu utakmicu, dok je Luka Modrić ostao na klupi svih 90 minuta.

"Mislim da smo odigrali baš dobru utakmicu, oduševljen sam cjelokupnom prezentacijom moje momčadi. Postojao je pritisak, jer su neki samo čekali da izgubimo na ovom teškom gostovanju. No, bili smo jaki i solidni, pokazali smo kvalitetnu predstavu protiv dobre momčadi. Napravili smo posao po koji smo došli, ali svaka čast Leedsu, odigrali su protiv nas dvije stvarno fantastične utakmice", dodao je Redknapp.

Spursi u osmini finala gostuju kod Klasnićeva Boltona 14. veljače.

"To je uvijek teško gostovanje, ali, mi igramo dobro i smatramo da imamo svoju šansu u ovome natjecanju iako su Chelsea, Manchester City i Aston Villa još uvijek u ždrijebu. Očekuje nas teška utakmica protiv Boltona u kojoj ćemo pokušati ostvariti zadovoljavajuć rezultat", zaključio je Redknapp.

Pročitajte više