TRANSFERI

Redknapp: Modrić mi se bio požalio da ga stalno zovu iz Chelseaja

Foto: Getty Images

HARRY REDKNAPP, bivši trener Tottenhama, otkrio je da je Andre Villas-Boas zvao Luku Modrića u Chelsea dok je bio trener londonske momčadi. Istaknuo je da je to činio ne uzimajući u obzir pravila poslovanja između dva kluba. 

"Sjećam se da mi je Luka Modrić jednom došao i rekao mi: 'Šefe, Chelsea mi je za petama. Villas-Boas me stalno zove, svaki dan.' On je tada bio trener Chelseaja, kršio je pravila. Zapanjujuće je da su se kasnije mene riješili i dali njemu posao, a on je posljednjih šest mjeseci bio pokušavao ukrasti naše najbolje igrače. Tu sasvim sigurno stvari nisu bile u redu", rekao je Englez za Yahoo Sports.

Prema FIFA-inim pravilima, klub mora pismeno obavijestiti igračev klub o namjeri da pregovara s njim prije nego što krene u pregovore, a Chelsea to nije napravio kada je u pitanju Modrić.

Chelsea je zbog sličnih stvari bio kažnjavan i ranije. Prije deset godina su dobili zabranu registriranja novih igrača na dvije godine jer su bez znanja kluba nagovorili tada 18-godišnjeg Kakutu da raskine ugovor s Lensom. 

Pročitajte više