Redknapp: Ne znam je li Modrić bolji na krilu ili "u rupi" jer briljira na svakoj poziciji

MENADŽER Tottenhama Harry Redknapp iskoristio je priliku u intervjuu za Hotspur magazin da nahvali hrvatskog veznjaka Luku Modrića, nogometaša koji kroji igru njegove momčadi.

Nakon što je u listopadu prošle godine na klupi kluba zamijenio Juandea Ramosa, Redknapp je zaključio da najviše koristi od Modrića može imati stavi li ga na poziciju iza napadača. Ipak, u posljednje vrijeme menadžer Spursa seli Modrića na lijevu stranu veznoga reda, gdje je hrvatski nogometni reprezentativac također pokupio pohvale svojeg trenera.

"Teško mi je reći na kojoj je poziciji bolji. Dokazao je da može igrati na svim mjestima u momčadi na kojima sam ga koristio. Na lijevoj je strani bio fantastičan. Njegovi prodori prema sredini zavaravaju braniče koji očekuju da će ostati pored linije igrališta. Svojom igrom Luka im zadaje mnogo problema, a ujedno stvara višak prostora" pun je lijepih riječi na račun svoje uzdanice Redknapp.

"On je tako dobar igrač da mi je teško precizirati na kojoj je poziciji najbolji. Gdje god igrao Modrić briljira, riječ je o nogometašu svjetske klase" zaključio je menadžer Spursa.

Totalsport
Foto: AFP

 

Pročitajte više