Redknapp: Pored Modrića i Lennona nema mjesta za Bentleyja

HARRY REDKNAPP, trener Tottenhama, nije uputio ohrabrujuće vijesti za svog nogometaša Davida Bentleyja. Dapače, poručio mu je da može tražiti novi klub.

Bentley je bio financijski teška investicija Tottenhama jer je za 22 milijuna eura prošlog ljeta došao iz Blackburna u klub gdje su u isto vrijeme došla i dva hrvatska reprezentativca, Luka Modrić i Vedran Ćorluka.

Na početku sezone je Bentley bio standardni prvotimac, no vremenom je sve češće gubio svoju poziciju u udarnoj momčadi, pa je tako posljednju utakmicu odigrao tijekom ožujka protiv Sunderlanda (1:1). 24-godišnjak definitivno spada među najveća razočaranja u klubu, došao je kao najskuplje pojačanje, ali to svojim igrama nije opravdao.

"David radi jako dobro na treninzima, ali ne mogu mu nikako pronaći mjesto u momčadi. Lennon i Modrić igraju toliko dobro da ne želim nikako mijenjati takvu koncepciju s njima. Oni su u fantastičnoj formi i možda bi najbolja opcija za Bentleyja bila da potraži novi klub", pomalo surovo je poručio Redknapp svom 24-godišnjem igraču koji je postigao ove sezone jedan pogodak u 24 nastupa u Premiershipu.

Kod Juande Ramosa, Bentley još igrao, ali dolaskom Harryja Redknappa sasvim je ispao iz momčadi. Redknapp je nakon što je došao Keane, momčad iz 4-4-1-1 formacije posložio u 4-4-2, a Modrića sa mjesta polušpice gurnuo na lijevu stranu veznog reda. Lennon, koji se ustalio i u udarni sastav Engleske, je sjajnim igrama okupirao desnu stranu veznog reda i tako uskratio mjesto skupom Davidu Bentleyju.

M.Pa.
Foto: AFP

Pročitajte više