Redknapp pored Pletikose na klupi kupuje novog vratara: Stekelenburg ili Given?

NAKON niza gafova u posljednje vrijeme brazilski vratar Heurelho Gomes mogao bi ostati bez posla u Tottenhamu. Harry Redknapp navodno je već krenuo u potragu za njegovom zamjenom.

Redknapp je, tvrdi Goal.com, već locirao dva moguća pojačanja za "jedinicu" Spursa. Radi se o Ajaxovom vrataru Maartenu Stekelenburgu i rezervnoj opciji Manchester Cityja Shayu Givenu. Menadžer Spursa je nekoliko puta već gledao i vratara Almerije Diega Alvesa, a bacio je oko i na mladog čuvara mreže kijevskog Dinama Makisma Kovala, ali Stekelenburg (28) i Given (35) su ipak prvi na listi želja.

Goal.com podsjeća i kako Redknapp ima na klupi Carla Cudicinija (37) i našeg Stipu Pletikosu (32), ali nijednog od njih ne vidi dovoljno kvalitetnim da zamijene Gomesa.

Stekelenburg cijelu karijeru brani u Ajaxu i već je najavio da je spreman za odlazak iz Amsterdama ovo ljeto, a njega kao opciju navodno vidi i Manchester United. Given je, pak, dvije godine član Manchester Cityja, ali je ove sezone prepustio mjesto prvog vratara Joeu Hartu, tako da mu odlazak ne bi teško pao.

Pročitajte više