Redknapp tjera Manchester: Hitno dajte Modriću podebljani ugovor

TRENER Tottenhama je predsjedniku Danielu Levyju poslao jasnu poruku: Odbij interes Manchestera i priveži Modrića novim, poboljšanim ugovorom.

Kao što je poznato, pojavila se informacija da Alex Ferguson želi Modrića, a zauzvrat bi put Londona krenuo povratnik u Tottenham Michael Carrick, praćen sa 10 milijuna funti.

Carrick je prije tri godine prešao iz Tottenhama u United za 18 milijuna funti, čime je postao peti najskuplji igrač u povijesti kluba.

"Da sam predsjednik kluba, isti tren bi Modriću ponudio novi ugovor i privezao ga za klub", reagirao je Redknapp, deklarirani Modrićev obožavatelj i dodao u svom, slatkasto-diplomatskom stilu:

"Luka je fantastičan igrač, uostalom kao i Michael. Želim zadržati Luku ovdje, kao što sam siguran da Ferguson želi da Michael ostane na Old Traffordu".

Naravno, Tottenamov menadžer se ne boji da bi Manchester mogao oteti Modrića zbog isteka njegovog ugovora, jer Luka je čvrsto vezan za White Hart Lane do 2013.

Međutim, nemoralnu ponudu je teško odbiti, ne samo što se tiče odštete klubu, nego i plaće igraču. Modrić u Tottenhamu prima 50 tisuća funti tjedno, što i nije previše kada se uzme u obzir kako dobro igra i da je na primjer plaćen tri puta manje od Franka Lamparda.

U vezi eventualnog Modrićevog prelaska u United, u Sportskim novostima oglasio se njegeov prijatelj i reprezentativni suigrač Niko Kranjčar, koji zna kako trener Redknapp diše jer ga je vodio u Portsmouthu:

"Nema šanse da bi ga prodao. Redknapp voli Luku i njegov nogomet, a i prevažan mu je za igru Tottenhama."

Pročitajte više