Redknapp u problemima: Desetkovani Tottenham na Inter

MENADŽER Tottenhama Harry Redknapp ima velikih problema s ozljedama u redovima vlastite momčadi uoči sutrašnjeg (utorak) susreta 4. kola nogometne Lige prvaka protiv Intera na White Hart Laneu.

"Problem je što mi nedostaju petorica ponajboljih igrača, petorica prvotimaca. Nema mi vratara, on je suspendiran, a fale mi dvojica udarnih centralnih braniča, kao i dva napadača. Svi su oni ključni igrači, pa će biti jako teško", komentirao je Redknapp, aludirajući pritom na Heurelha Gomesa, Michaela Dawsona, Ledleyja Kinga te Jermaina Defoea i Rafaela Van der Vaarta.

Posljednji je ozljedu zadobio Van der Vaart, koji je u subotnjem susretu protiv Manchester Uniteda na Old Trafforda istegnuo mišić zadnje lože.

"Van der Vaart je vrlo kvalitetan igrač, ali mislim da se ozlijedio jer ga je uhvatio umor. Nije imao puno utakmica od 90 minuta u svojim nogama prije nego što nam se priključio, a tada je normalno da se ovakve stvari događaju," dodao je menadžer Spursa o igraču koji je, otkako se priključio klubu s White Hart Lanea, postigao pet golova u devet nastupa.

U prošlom je kolu Tottenham poražen od Intera na San Siru sa 4:3, a nakon tri odigrana kola Spursi drže drugo mjesto na ljestvici skupine A s četiri boda na kontu. Vodeći je upravo Inter s tri osvojena boda više.

Pročitajte više