HRVATSKA REPREZENTACIJA

Regija o Modriću: "Ključa u Hrvatskoj! Bijesni Luka udario po HNS-u"

Foto: Getty Images

HRVATSKA 16. studenog igra posljednju utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo i dočekuje Slovačku u utakmici koju ne smije izgubiti.

Posljednjih dana pojavile su se neslužbene kombinacije po kojima se ta utakmica trebala preseliti u Zagreb ili Split zbog svoje važnosti, međutim danas se HNS i službeno oglasio te potvrdio Rijeku i Rujevicu kao domaćina.

O svemu se na svom Twitteru oglasio i kapetan hrvatske reprezentacije, Luka Modrić, koji je prvi put u karijeri oštro istupio i kritizirao HNS. 

"Sa Slovačkom u Rijeci, istom strašću kao u svakom gradu Hrvatske. Igrači ne odlučuju gdje. Zato nema skrivanja iza momčadi kad se krivo procjenjuje", napisao je Modrić, a društvene mreže uzvratile su mu zanimljivim komentarima. Osim korisnika društvenih mreža, situaciju su pratili i regionalni mediji. 

Regionalni mediji raspisali se o Modriću

"Potres u Hrvatskoj! Modrić bijesan kao nikad do sad - Poslao javnu poruku savezu i sve razotkrio!", naslov je pod kojim alo.rs donosi vijest o Modrićevom istupu, a u sličnom tonu to čini i srpski Blic:

"Ključa u Hrvatskoj! Bijesni Luka Modrić udario po Savezu: Nema više skrivanja iza nogometaša!", zaključuju.

Bosanskohercegovački Klix.ba imao je nešto umjereniji naslov u kojem hvale Modrića: "Ovo znači biti pravi kapetan: Modrić oštro kritizirao hrvatski savez zbog velike laži", navode bh. kolege.

"Luka Modrić nikad nije bio ovoliko bijesan: Kapetan Vatrenih žestoko udario na Savez! Evo što je nogometaš Reala sasuo u lice vodećim ljudima hrvatskog nogometa", navodi Kurir. 

Pročitajte više