HRVATSKA REPREZENTACIJA

Reakcije na Modrićevu poruku HNS-u: "Je li to Luka prvi put komentira mafiju?"

Reakcije na Modrićevu poruku HNS-u: "Je li to Luka prvi put komentira mafiju?"
Foto: EPA

LUKA MODRIĆ putem Twittera je komentirao prepucavanja oko domaćinstva utakmice Hrvatske i Slovačke koja odlučuje o putniku na Euro 2020. godine.

Mediji bliski Savezu u srijedu su objavili kako je odluka igrača bila da se ključna utakmica kvalifikacija premjesti s Rujevice na Maksimir. Hrvatski kapetan Luka Modrić reagirao je oštrom porukom na Twitteru u kojoj je demantirao navode članova Izvršnog odbora HNS-a i bliskih novinara. 

"Sa Slovačkom u Rijeci, istom strašću kao u svakom gradu Hrvatske. Igrači ne odlučuju gdje. Zato nema skrivanja iza momčadi kad se krivo procjenjuje", napisao je Modrić, a društvene mreže uzvratile su mu zanimljivim komentarima.

HNS je kasnije objavom demantirao neslužbene kombinacije po kojima se ta utakmica trebala preseliti u Zagreb ili Split zbog svoje važnosti i potvrdio Rijeku i Rujevicu kao domaćina.

Pohvale za Modrića

"Sad se tek vidi. Još HDZ nije službeno preuzeo HNS, a već muljaju, manipuliraju i lažu preko određenih medija i kritične mase. Bar su igrači iznad toga, svaka čast ekipi!", jedan je od komentara podrške s Facebooka, a ostali se svode na kratke čestitke kao "svaka čast" ili "bravo". Ipak, provukao se još jedan poduži, koji kritizira izbornika Dalića.

"E, Luka moj, dok je vama Dalića nemate vi pravo glasa, trebalo ga je mijenjati odmah iza Rusije. Otjerao je Mandžukića, zamalo i Rakitića, Petkovića ne bi ni zvao da nije bilo pritiska javnosti, a najbolja atmosfera je bila po njemu u Splitu. Sad su krivi Lovren i Vida, a on kao maneken sjedi na klupi. Imaš oči pa radi svoj posao, tvoje je da pratiš igrače, a njihovo je da vladaju terenom. Bravo Luka, dok je takvog kapetana nema straha!", ljutito je zaključio jedna komentator.

Žestoki negativni komentari

Onih negativnih također ne nedostaje. Jedan korisnik tvrdi da ova Modrićeva objava ionako nema smisla kad se za 2 mjeseca neće sjećati što je napisao, aludirajući na Modrićev iskaz na suđenju Zdravku Mamiću kada je rekao da se ne sjeća detalja ugovora koje je potpisivao za vrijeme svog boravka u Dinamu.

"Je li to Luka prvi put komentira HNS mafiju?" zapitao se jedan od korisnika na Twitteru. 

"Malo se okuražio otkako mu je šef u Međugorju", oštar je bio jedan od komentatora aludirajući, naravno, na Zdravka Mamića koji je u Međugorje pobjegao od hrvatskog pravosuđa koje ga je osudilo za izvlačenje novca iz Dinama. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara