Reja: Prijeti nam ispadanje, navijači pomozite nam

"LAZIJU prijeti ispadanje iz Serije A i stoga apeliram na podršku navijača kluba", kazao je Edoardo Reja, dojučerašnji strateg splitskoga Hajduka, a aktualni rimskog prvoligaša čiji su navijači bojkotirali susret protiv Fiorentine (1:1).

Učinili su to u utakmici 26. kola odigranoj u subotu izrazivši na taj način protest zbog slabih rezultata momčadi i načina na koji predsjednik Claudio Lotito vodi klub. Protest je urodio plodom pa je Olimpijski stadion pohodilo tek 9.300 ljudi.

"Ja to ne razumijem. Istina je da sam tek došao, ali reakciju navijača ne shvaćam. Prijeti nam ispadanje iz lige i navijači su nam potrebni. Možda i više nego ikada. Stoga zahvaljujem onima koji su došli i bodrili nas tijekom svih 90 minuta igre."

"Što se naše igre tiče, potrebna je promjena mentaliteta, moramo se boriti za svaku loptu. Do kraja sezone nam je svaka utakmica iznimno bitna. Do magične brojke 40 nedostaje nam 14, a mislim da je to bodovna granica koja jamči ostanak u ligi. Moramo se trgnuti i ostvariti to", zaključio je Reja.

Sa 26 skupljenih bodova Lazio se nalazi na 17. mjestu, jednom iznad zone ispadanja.

Pročitajte više