TRANSFERI

Renato Sanches je novi igrač PSG-a

Foto: PSG

PORTUGALSKI veznjak Renato Sanches (24) napustio je Lille i karijeru će nastaviti u redovima PSG-a, objavio je francuski prvak. Sanches je za pariški sastav potpisao do 2027. godine, kako se nagađa, za 10 milijuna eura odštete. "Siguran sam da sam dobro izabrao", rekao je 24-godišnji Portugalac za klupsku stranicu.

"Izabrao sam Paris Saint-Germain jer mislim da je to najbolji projekt za mene. Ostanak u Francuskoj mi je bio važan jer već poznajem ovu ligu", dodao je. Sanches je posljednje tri sezone igrao za Lille, pri čemu je dvije godine surađivao sa sadašnjim trenerom PSG-a Christopheom Galtierom.

"Dobro ga poznajem. On je dobar trener koji mi je puno pomogao kako bih napredovao u karijeri, zajedno smo čak uspjeli osvojiti ligu s Lilleom", dodao je. Portugalski veznjak je tijekom karijere igrao i za Benficu, Bayern i Swansea City.

Za portugalsku vrstu je skupio 32 nastupa i postigao tri gola. Sanches je postao četvrto pojačanje PSG-a uoči početka nove sezone nakon portugalskog veznjaka Vitinhe, mladog francuskog napadača Huga Ekitike te francuskog braniča Nordija Mukielea.

Pročitajte više