HNL

Rendulić: Imamo nesreću da je Boban došao u Varaždin

Foto: Šibenik IN

PRED nogometašima Šibenika dvije su domaće utakmice i to protiv momčadi iz donjeg doma, konkurenata za ostanak u ligi. Sjajne igre i rezultati iz proteklih nekoliko kola dobit će svoju pravu vrijednost tek potvrde li ih Šibenčani upravo u sljedeća dva dvoboja. 

Varaždinci su puno dobili i angažmanom napadača Gabrijela Bobana, koji je bio i u pregovorima sa Šibenikom. Već u debiju donio im je pobjedu nad Goricom.

"Igramo dobro u kontinuitetu, to treba naglasiti. Uzeli smo dosta bodova zadnje četiri utakmice, letvicu smo podigli visoko i sad nam slijede dvije utakmice kući gdje svi očekuju da ćemo dobiti. Moram naglasiti da nema lakih protivnika, svaka utakmica je zahtjevna, teška. Izuzetno respektiramo Varaždin koji u zadnje vrijeme igra jako dobro. Ali, naš cilj je jasan, u svakoj utakmici po tri boda", rekao je Rendulić pa dodao:

"Varaždin je generalno jako dobra momčad, s jako dobrom tranzicijom. Dobro ste rekli, imamo nesreću što je Boban došao tamo. Riječ je o igraču koji ima iskustvo igranja i u HNL-u i vani, ta nam činjenica sigurno ne ide u prilog. Ali što je, tu je. Mi imamo kvalitetu, postavit ćemo se od prve minute napadački, da se zna tko je domaćin", rekao je Rendulić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više