Repeša: Razočaran sam, nadao sam se medalji

NAKON što je Hrvatska svladala Rusiju i osigurala nastup na Svjetskom prvenstvu, izbornik Jasmin Repeša je rekao:

"Razočaran sam jer sam vjerovao da možemo do medalje. Bilo je jako teško igrati ovu utakmicu nakon jučerašnjeg poraza i načina na koji smo poraženi. Ovdje smo napravili minimum onog što smo očekivali, a to je plasman na Svjetsko prvenstvo. Ponosan sam na momče koji su sve psihički i fizički vratili nakon poraza od Slovenije", misli Repeša.

I Krešimiru Lončaru je utakmica sa Slovencima još uvijek u glavi.

"Utakmica je bila teška, sinoć nakon poraza nismo dobro spavali. Nismo najbolje starali, ali smo se kasnije razbudili i uspjeli osigurati SP. Rusija je snažna momčad, ali mi smo dali sve od sebe i slavili", rekao je Lončar.

Roko Leni Ukić prema mnogima je bio najbolji naš igrač na Eurobasketu.

"Pokazali smo karakter, ovu utakmicu je trebalo izvući. Istaknuo bih Rozića koji nam je danas dao impuls i sjajno odigrao utakmicu te Lončara. Željeli smo isprati gorki okus, nismo htjeli ispasti jadnici koje će svi tući po glavi. Sad trenutno sve izgleda lošije nego što je, vjerovali smo da imamo medalju, cilj nije ostvaren, ali minimalni cilj smo ostvarili i moramo biti relativno zadovoljni", rekao je Ukić.

Nadovezao se Nikola Vujčić:

"Nadam se da će i sljedeći izbornik računati na mene. Ostaje razočaranje jer nismo napravili što smo htjeli", rekao je Vujčić.

Pročitajte više