Regija

Poznato je tko bi trebao preuzeti reprezentaciju Srbije

Foto: Guliver Image/Getty Images

NAKON neuspjeha nogometne reprezentacije Srbije u dokvalifikacijama za Europsko prvenstvo i ispadanja od Škotske, Ljubiša Tumbaković će dobiti otkaz.

Telegraf piše kako je izgledno da će Tumbakovića na klupi Srbije naslijediti Vladan Milojević. Riječ je o bivšem treneru Crvene zvezde koji je s beogradskim klubom osvojio tri titule, igrao dva puta Ligu prvaka i jednom Europa ligu. Zvezdu je 2018. godine odveo do prolaska skupine u Europa ligi i proljeća u Europi.

Milojević je od veljače trener Al Ahlija iz Saudijske Arabije. Već je htio napustiti saudijski klub zbog neslaganja s vlasnicima, a ugovor ima do ljeta sljedeće godine. 

Embed from Getty Images

Očekuje se da Milojević u ožujku 2021. godine povede Srbiju u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2022. godine. Srbija će suparnike u kvalifikacijama saznati na ždrijebu 7. prosinca.

Milojević je igračku karijeru, u kojoj je od velikih klubova nosio dres Zvezde i Panathinaikosa, završio 2004. godine. Kasnije je trenirao Javor, Čukarički, ciparsku Omoniju i grčki Panionios.

Pročitajte više