Reprezentativci izvrijeđali Barića

NAKON teškog poraza od Engleske, hrvatski reprezentativci su u razgovoru s novinarom Večernjeg lista burno reagirali Barićev način vođenja reprezentacije na Euru.

Novinar Večernjeg lista piše kako je nakon poraza od Engleza u svlačionici izbornik Barić morao saslušati svašta od svojih igrača.

"Ti nemaš pojma o vođenju momčadi" – kazao je Bariću jedan od naših najiskusnijih igrača, Igor Tudor, nakon čega se osudi Barićevog vođenja momčadi pridružio još jedan veteran reprezentacije, Dario Šimić.

"Ti si svoje odsvirao, gotovo je! Trebao si staviti četvoricu novih igrača, a objasni nam i zašto krećemo kući tek sutra u četiri ujutro" – kazao je Šimić hrvatskom izborniku.

Večernji list piše kako nitko od igrača u svlačionici nije pružio podršku Bariću, niti stao u njegovu obranu. Barića su kritizirali i Nenad Bjelica i Ivica Olić.

"Dosta mi je trenera koji od braniča pokušavaju napraviti vezne igrače." – izjavio je Bjelica, a na njega se odmah nadovezao Ivica Olić: "Ne bih pričao o postavi, ali na sredini terena bili smo krivo postavljeni. Razočaran sam što sam premalo igrao kao napadač, već na nekome drugome mjestu, iako sam prije prvenstva bio proglašavan najboljim našim napadačem. Ne znam, nije mi jasno..."

Nezadovoljan je bio i Miki Rapaić: "Ovo je bila najgora utakmica hrvatske reprezentacije otkad znam za sebe. Svi smo igrali loše, a zašto je tako morate pitati nekoga drugog, pronaći pravu adresu!"

Večernji list dodaje kako je jedini raspoložen igrač bio Ivan Klasnić, koji nije dobio niti minute igre na Euru.

"Pa, znao sam da neću igrati. Bio sam razočaran zadnja tri tjedna, sad jedva čekam da odem na godišnji. Hvala Bogu." – kazao je Klasnić, pa dodao kako si uopće ne razbija glavu time hoće li ikad više zaigrati za hrvatsku reprezentaciju.

Vođenje utakmice Hrvatska – Engleska komentirao je i inače suzdržani izbornikov pomoćnik i trofejni hrvatski golman Dražen Ladić.

"Utakmicu s Engleskom izgubila je struka. Ne bih konkretno govorio u čemu smo pogriješili, prvo to moramo analizirati među sobom, a onda ćemo izaći u javnost." – izjavio je Ladić.

Pročitajte više