Restoran Roški slap sudbonosno mjesto za Antu Rukavinu

ANTE RUKAVINA će od srijede boraviti na Poljudu, a sve je dogovoreno jučer, za raskošnim ručkom u restoranu Roški slap, na slapovima Krke, gdje su posao zaključili predsjednici Šibenika i Hajduka, Branko Grgić i Goran Pauk.

Kako se situacija oko Rukavine mijenja gotovo iz sata u sat, odlučili smo provjeriti ovu informaciju, navedenu u Sportskim novostima, kod čelnika klubova, koji su tako lijepo proveli nedjeljno popodne.

Možda je pozadina ovog transfera nešto drugačija, ali bez obzira na to, Branko Grgić pravi je sretnik. Nedavno je ubrao crvenu ružu i odmah pomislio na Rukavinu. Zatim je krenuo brojati čupkajući latice: Doći će, neće, hoće, neće, hoće, neće ... Hoće!

Odlaskom Schife u Dinamo, krenuli su pritisci i obećanja iz Hajduka, naravno vezani uz instant dolazak Rukavine, a izgleda da je bilo dosta samo malo pršuta i porcija janjetine.

Direktor Šibenika, Marko Karađole u razgovoru za Index potvrdio je napise i konstatirao kako će sve biti zgotovljeno za par dana.

"U pregovorima smo, očekujem da će kroz sljedećih par dana sve biti gotovo. Rukavinu ćemo tako ipak pustiti u Hajduk, a u suprotnom smjeru će najvjerojatnije mladi Nikola Kalinić, čime svima dajemo da znanja da će gledat jaki Šibenik i u nastavku prvenstva." - rekao je Marko Karađole.

Tomislav Erceg, sportski direktor Hajduka, također je potvrdno odgovorio na upit o Rukavini, kojem se nada na Poljudu za koji dan.

"Da istina je, vrlo skoro Rukavina će na Poljud, a Kalinić na Šubićevac. Službenu objavu najavljujem za koji dan." - dodao je Erceg u razgovoru za Index.

Hajduk po svemu sudeći ne želi da mu Dinamo pobjegne ni koraka, a u svemu tome nije toliko bitan Ante Rukavina, koliko psihološki rat koji neumorno vode predstavnici dva naša najtrofejnija kluba.

V.B.
Foto: MAPE

Pročitajte više