Režić potpisao za Olympiacos

IVAN REŽIĆ potpisao je za grčki Olympiacos. Ugovor je na dvije godine, s mogućnošću produljenja, ukoliko zadovolji čelnike grčkog doprvaka.

Iako se u dvije prošle sezone nije naigrao u Varteksu, borba, zalaganje, trka i nogometno znanje natjerali su ljude iz Olympiacosa da kupe ovog obrambemog igrača. Detalji transfera nisu poznati, znamo samo da je Hajduk morao platiti 250.000 eura odštete. Vjerujemo da ni Grci nisu dobili popust.

Olympiacos je na kraju prošle sezone bio drugi, dva boda iza najvećeg rivala Panathinaikosa. To znači da će klub iz atenske luke Pirej igrati treće pretkolo kvalifikacija za Ligu prvaka.

Režić je Sportskim novostima izjavio da je sretan transferom i klubom: "Presretan sam. Olympiacos je u Grčkoj pojam. U to sam se uvjerio za vrijeme boravka u Ateni. Sve je sjajno, od trenera do uvjeta treniranja i tradicije kluba, odlazim na pravo mjesto."

Nije krio ni zadovoljstvo igranjem u najelitnijem europskom natjecanju: "To mi je u svakom slučaju veliki izazov. Imamo tek jedno kolo kvalifikacija i bilo bi sjajno igrati u Ligi prvaka. Vrlo sam zadovoljan uvjetima potpisanog ugovora, mislim da to ne bih mogao dobiti nigdje u Hrvatskoj."

Pročitajte više