"Ribery i prije Robbenovog gola Wahibu utrpao u auto i napustio Allianz arenu"

"ROBBEN otvorio vrata finala", ovim naslovom u online izdanju današnji Kicker slavi, prema njima, dobar nastup Bayerna u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka.

"Bayern je samo jednu utakmicu udaljen od finala. Bio je to puno bolji nastup nego 2001. kada su Bavarci od istog protivnika kod kuće poraženi sa 0:3. Pobjeda je možda mogla biti još uvjerljivija, no Ribery je rano isključen. Iako su stvarali prilike, one su ostale iskorištene, a onda je još i Francuz zaradio crveni karton", piše Kicker i dodaje:

"Kako su Van Gaalovi igrači bili brojčano u minusu, Olić se morao posvetiti više defenzivnim zadaćama, a kasnije je taj zadatak pripao Timošćuku. No, Toulalanov drugi žuti, vratio je stvari na početak, a onda je Robbenova bomba osigurala pobjedu."

Bild: Ribery napustio stadion prije kraja utakmice

"Iako je Ribery vrlo rano zaradio crveni karton, to nije zaustavilo Bayern u naumu da pobijedi Lyon. Finale u Madridu sada se čini jako blizu. Bavarska može slaviti Robbena, no to se ne može reći i za Riberyja koji je očito opterećen skandalom s prostitutkom isključen već u 37. minuti", piše njemački tiražni tabloid Bild i u prvi plan još jednom (i danas je Riberyjev skandal glavna tema naslovnice) gura francuskog reprezentativca.



"Čak i prije nego što je Robben zabio pogodak, Ribery je zajedno sa svojom suprugom Wahibom sjeo u automobil i napustio stadion", otkriva se u tekstu i zaključuje kako se Bavarci samo mogu nadati da će Uefa biti milostiva i Riberyja kazniti sa samo jednom utakmicom kako bi Francuz mogao nastupiti u eventualnom finalu.

Beckenbauer: Tamno žuti ili svijetlo crveni karton

Bild je prenio i vrlo zanimljivu izjavu Franza Beckenbauera koji je utakmicu komentirao za Sat 1.

"Bio je to ili tamno žuti, ili svijetlo crveni karton. Ribery nije imao sreće jer je sudac stajao baš pored njega. Baš se radilo o glupom prekršaju. Da se to nije dogodilo, Lyon je mogao nastradati", izjavila je njemačka legenda.

Pročitajte više