TRANSFERI

Ribery ostaje u Europi. Ide kod bivšeg kapetana ili kod Ćorluke

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAKON 12 godina Franck Ribery napustio je Bayern München. Međutim, 36-godišnji Francuz nije, poput godinu dana mlađeg Arjena Robbena, odlučio završiti nogometnu karijeru, već želi još igrati par sezona.

Spominjao se Riberyjev odlazak u Saudijsku Arabiju, ali je legenda njemačkog kluba sve otkazala jer ima ponude iz Nizozemske i Rusije.

Riberyja u PSV zove njegov bivši suigrač i kapetan iz Bayerna, a danas trener momčadi iz Eindhovena Marc vam Bommel. PSV ne bi trebao ništa platiti jer je Francuz slobodan igrač, pa je transfer itekako moguć, piše njemački Bild. 

S druge strane, u dolazak Riberyja vjeruju i u moskovskom Lokomotivu. Prema pisanju L'Equipea ruski klub, u kojem već gotovo osam godina igra Vedran Ćorluka, želi dovesti Riberyja, što bi bio veliki transfer za tamošnji nogomet.

Što će odlučiti bivši igrač Galatasaraya i Marseillea, ostaje za vidjeti. Ribery je do sada u bogatoj karijeri odigrao ukupno 720 utakmica, postigao 162 gola i upisao 210 asistencija, uz 25 osvojenih trofeja od čega devet titula u Bundesligi te povijesnu trostruku krunu 2013. godine s Bayernom. 

Pročitajte više