OI TOKIO

Richarlisonova poruka predsjedniku FIFA-e: Ćelavi, ovako će biti i naredne godine

Foto: Thomas Peter/Reuters/Guliver Image

BRAZILSKI ofenzivac Richarlison je pri dodjeli zlatnih medalja na Olimpijskim igrama predsjednika FIFA-e Giannija Infantina nazvao "ćelavi".

Brazil je u finalu nogometnog turnira na Olimpijskim igrama u Tokiju pobijedio Španjolsku 2:1 nakon produžetaka, a Infantino je nakon utakmice dijelio medalje igračima.

"Ovako će biti i u Kataru, ćelavi"

Tom prilikom Richarlison je snimajući dodjelu nagrada mobitelom slao poruke u javnost, a televizijska kamera je snimila kako je ostavio i poruku za Infantina.

"Ovako će biti i naredne godine u Kataru, ćelavi", kazao je Richarlison prvom čovjeku FIFA-e.

Napadač Evertona je mislio na Svjetsko prvenstvo, koje će se naredne godine održati u Kataru. On očito očekuje da će Brazil i ondje osvojiti zlato pa se našalio s Infantinom.

Šalio se tijekom dodjele medalja, a mogao je biti tragičar

Brazilci su u finalu poveli preko Cunhe u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena, a Španjolska je izjednačila preko Oyarzabala u 61. minuti. U produžecima je Brazilu zlato donio Malcom.

Richarlison je mogao biti tragičar u finalu jer je u 38. minuti promašio cijeli gol iz penala, a onda je u 52. minuti izašao sam ispred golmana i pogodio gredu. Na njegovu sreću, Španjolci nisu kaznili ove promašaje.

Pročitajte više