Kekov veliki potez: "Jednom pogodiš, jednom ne..."

Foto: Guliver Image/Getty Images

RIJEKA je stigla do prve ovosezonske pobjede u Europskoj ligi. Rutinski je s 3:1 slavila u Beču protiv Austrije.
 
"Hvala navijačima. Došli smo po bodove, znali smo da nam igra samo pobjeda. U prvom poluvremenu smo dobro reagirali, u drugom se malo povukli jer su oni morali ići na sve ili ništa", rekao je Filip Bradarić.  
 
Rijeka je ponovno primila gol iz prekida...
 
"I opet taj gol iz prekida... Stalno nam se događaju iste stvari."
 
Junak pobjede u Beču je dvostruki strijelac Mario Gavranović.
 
"Dobar ulazak u utakmicu, igrali smo jako dobro u oba smjera. U drugom poluvremenu nismo baš dobro ušli, stisnuli su nas, nismo toliko mi stiskali naprijed. Na kraju smo se sami doveli u situaciju da primimo gol", izjavio je Gavranović.
 
Kek pogodio s Acostyjem
 
Matjaž Kek poručio je da je pobjeda Rijeke zaslužena.
 
"Jako važna utakmica. Bili smo bolji, ništa posebno, ali dali smo golove u pravim momentima. U drugom smo im dijelu prepustili inicijativu, iako je bio dogovor da ih pustimo bliže da se otvori malo prostor."
 
Mnogi smatraju da je Kek najveći posao za trijumf u Beču napravio s brzonogim Acostyjem kojeg je u momčad stavio od prve minute. Nogometaš iz Gane bio je nezaustavljiv na slavnom Prateru...
 
"Jednom pogodiš, jednom ne. Kvalitetno je trenirao, dok je bio odmoran bio je strašno opasan. To je problem, došao je pred kraj priprema i nema snage dovoljno, ali dobro..."
 

Pročitajte više