Rijeka će ulaznice za utakmicu s Hajdukom prodavati samo članovima

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

ZADNJI Jadranski derbi ove sezone igra se u nedjelju, 7. travnja, od 19:30 na Rujevici. Rijeka i Hajduk u međusobnom će susretu odrediti tijek hrvatskog prvenstva. Riječki klub objavio je da prodaja ulaznica kreće u ponedjeljak, 25. ožujka. Broj ulaznica je ograničen, a moći će ih kupiti samo članovi kluba.

"U ponedjeljak 25. ožujka od 16 sati počinje prodaja ulaznica za ogled Rijeka - Hajduk (7. travnja, 19.30 sati). S obzirom da je oko 80 posto kapaciteta stadiona prodano kroz komplete ulaznica, ulaznice će moći kupiti isključivo članovi HNK Rijeka, dok će za sjevernu tribinu moći kupiti i članovi kluba navijača Armada uz predočenje članske iskaznice (samo na blagajnama)", objavila je Rijeka. 

Jedna osoba smije kupiti maksimalno četiri ulaznice

Utakmica Rijeka – Hajduk proglašena je utakmicom visokog sigurnosnog rizika te kao što je bio slučaj i dosad, bit će pojačane kontrole prilikom prodaje ulaznica. Sve ulaznice su personalizirane te je za kupnju obvezno predočiti osobni dokument (osobna iskaznica, putovnica ili vozačka dozvola) i člansku iskaznicu ili dječju člansku iskaznicu svake osobe za koju se kupuje ulaznica.

Jedna osoba može kupiti najviše 4 ulaznice. Prodaja na blagajnama na zapadnom ulazu: od ponedjeljka do petka od 16 do 20 sati Članovi kluba navijača Armada mogu kupiti ulaznice za sjever isključivo na blagajnama. 

Online prodaja moguća je isključivo za članove HNK Rijeka. Nakon odabira mjesta, unosi se broj članske iskaznice i karta se automatski izdaje na podatke nositelja članstva. Online prodaja počinje u ponedjeljak 25. travnja u 16 sati na linku.

Sukladno ugovoru o prodaji ulaznica između klubova sve ulaznice za gostujuće navijače bit će poslane HNK Hajduk koji će vršiti prodaju za svoje navijače za južnu tribinu. HNK Rijeka neće prodavati ulaznice za južnu tribinu gdje su smješteni navijači Hajduka, objavio je klub s Kvarnera.

 

Pročitajte više