HNL

Rijeka odgovorila na glasine o odlasku svog napadača u Dinamo

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

IZ KRUGOVA bliskih Dinamu i preko medijskih partnera kluba puštena je vijest da je Mario Gavranović vraćen u Dinamo nakon što je Rijeka postavila skupu cijenu za Antonija Čolaka.

Gavranović je u Dinamo stigao u zimu 2018. upravo iz Rijeke gdje je osvojio naslov prvaka i Kup s ekipom Matjaža Keka te zabio 40 golova u 80 nastupa. U Dinamu osvaja dva naslova prvaka i jedan Kup, a njegova se uloga smanjuje rastom Brune Petkovića koji je zbog svojih dobrih igara izborio i ulazak u hrvatsku reprezentaciju. Još prije mjesec dana sporazumno je raskinuo ugovor s Dinamom koji je iznosio 800 tisuća eura godišnje, da bi ga novi Dinamov trener i sportski direktor Zoran Mamić ipak vratio. Gavranović bi trebao potpisati novi ugovor, s manjom plaćom, do 2023.

Čolak je zabio 20 golova ove sezone

Što se tiče Čolaka, radi se o najboljem napadaču Rijeke koji je samo ove sezone zabio 20 golova u 37 nastupa u svim utakmicama. U Rijeku dolazi na posudbu iz Hoffenheima 2018., a Rijeka ga kupuje godinu dana kasnije za 850 tisuća eura.  Priča o njegovom dolasku u Dinamo zasad nema čvrst temelj. Iz Rijeke su za Index kazali da ne žele komentirati glasine te da nisu u kombinacijama oko Čolakovog transfera u Maksimir.

 

Pročitajte više