hnl

Rijeka potpisala profesionalni ugovor sa svojim najmlađim debitantom u HNL-u

Foto: NK Rijeka

FILIP BRAUT potpisao je profesionalni ugovor s Rijekom. Daroviti mladi nogometaš potpisao je vjernost na četiri godine nastavivši tako svoju priču u bijelom dresu.

"Zadovoljan sam i sretan", rekao je Filip nakon što je stavio potpis na novi ugovor.

Braut je u svibnju 2019. godine ispisao povijest hrvatske lige jer je postao najmlađim debitantom Rijeke u Prvom HNL-u. Braut je zaigrao protiv Slaven Belupa nastupivši sa 16 godina, 11 mjeseci i 20 dana.

"Osjećaj je odličan, hvala klubu što mi je ukazao povjerenje. Na meni je da radim maksimalno svaki trening i da se iznova dokazujem", ustvrdio je Braut koji dres Rijeke nosi već deset godina od uzrasta morčića.

"Najvažnije je da nastavim raditi i da me zdravlje posluži, da ozljeda bude što manje. Čeka nas još puno utakmica, borba za drugo mjesto i Kup Hrvatske", dodao je.

Zadovoljstvo postignutim dogovorom izrazio je i Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.

"Drago nam je da se Filip pridružio mladim igračima koji su potpisali profesionalan ugovor s Rijekom. Naša priča oko mladih igrača već je dala rezultate s nekoliko imena u prvoj ekipi i vjerujem da će u budućnosti biti još puno mladih talenata koji će obući dres Rijeke", rekao je Ivan Mance.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više