Rijeka: Prihvatili smo molbu Hajduka da odgodimo utakmicu juniora

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

NAKON što se pojavila informacija da je Rijeka odbila odgodu utakmice juniorske lige protiv Hajduka, sada su se oglasili Riječani i objavili da su prihvatili molbu Hajduka.

Podsjetimo, u osmini finala Lige prvaka mladih juniori Hajduka igrat će protiv Manchester Cityja. Susret je na rasporedu 28. veljače ili 1. ožujka, a utakmica će se igrati na Poljudu. Uoči Manchester Cityja juniori Hajduka trebali bi po rasporedu igrati protiv Rijeke 25. veljače u Splitu u 18. kolu Prve NL za juniore. Hajduk je tražio odgodu te utakmice kako bi se mogao pripremiti i odmoriti za City.

"HNK Rijeka izašao je ususret i prihvatio molbu HNK Hajduk za promjenu termina utakmice 18. kola Prve HNL juniori između HNK Hajduk i HNK Rijeka. Susret, koji se trebao odigrati idućeg vikenda, odigrat će se u četvrtak 23. veljače kako bi hrvatski predstavnik u Ligi prvaka imao dovoljno vremena pripremiti se za nadolazeće izazove u najelitnijem klupskom natjecanju.

Dogovor je postignut sporazumom triju strana, HNK Rijeka, HNK Hajduk i Hrvatskog nogometnog saveza kao organizacije pod čijom se ingerencijom igra Prva HNL - juniori. Rijeka je ujedno potvrdila da je novi termin utakmice dogovoren jučer u popodnevnim satima", piše u priopćenju Rijeke.

Pročitajte više