RIJEKA SAMA PROTIV SVIH Kek: Veseli me inat mojih igrača

Foto: Hina

RIJEKA - sama protiv svih, novi je moto vodeće momčadi Prve HNL koji se sinoć pokazao potpuno istinitim nakon što je Dinamo još jednim preokretom pobijedio svoju filijalu Lokomotivu.

Time su Modri zadržali korak s Rijekom u borbi za titulu, a najbolja momčad lige od 15 sati pokušat će se vratiti na četiri boda prednosti u okršaju sa Splitom. Na posljednjem treningu uoči utakmice riječka Armada je dala svojim miljenicima veliku podršku.

 

Matjaž Kek oprezan je kao i obično, iako bi Split trebao biti jedan od lakših izazova do kraja sezone.

"Ulazak u zadnju četvrtinu prvenstva i novi bodovi naša su želja. Split se kvalitetno predstavio u Osijeku do isključenja Jurendića i sigurno da je potrebna maksimalna angažiranost i koncentracija da bismo došli do našeg cilja. Vjerujem da će naši navijači biti naša energija. Veseli pozitivna energija, velika želja te motiv i inat kod svih igrača u svlačionici", rekao je Kek u najavi utakmice.

"Moramo imati respekt prema Splitu. Imaju iskustvo i mladost, dobro su igrali protiv Osijeka, imali su svoje prilike. Moramo razmišljati prije svega o nama i kvaliteti naše igre. Je li nas potrošila utakmica protiv Dinama? Ne toliko da tjedan dana kasnije ne bismo išli još žešće u utakmicu", dodao je Matjaž Kek.

Utakmica na Rujevici počinje u 15 sati. U ostalim susretima Inter u Zaprešiću dočekuje Slaven Belupo od 17 sati, dok će kolo zaključiti Osijek i Istra od 19 sati.


 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više