RIJEKA - ZADAR 9:1 Riječani u novim dresovima izvrsnom generalkom najavili sezonu

Foto: Pixsell

RIJEKA je u posljednjoj pripremnoj utakmici na Rujevici s 9:1 pobijedila Zadar. U generalki pred početak prvenstva službeno je predstavila dres novog tehničkog pokrovitelja Jome. 

Strijelci za riječku momčad bili su Pavičić (4', 12', 44'), Heber (27', 33'), Acosty (46', 51'), Gorgon (69') i Puljić (76'). Za zadarski tim jedini pogodak postigao je Torbarina (55').

U poluvremenu utakmice nazočni gledatelji pozdravili su Filipa Bradarića te Mladena Pilčića i Borisa Nemeca, riječke članove hrvatske nogometne reprezentacije koja je osvojila drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Značajna je vijest i kako je Primorsko-goranska županija za predstojeću sezonu za trideset pripadnika postrojbi civilne zaštite Primorsko-goranske županije kao nagradu za doprinos službi osigurala besplatne godišnje pretplate za Rijekine prvenstvene utakmice na Rujevici.

Rijeka u prvom kolu HNL-a ugošćuje Goricu (28. srpnja). U drugom i trećem kolu također će biti domaćin, pa će na Rujevici ugostiti Inter Zaprešić (3. kolovoza) i Hajduk (11. kolovoza). Tek će u četvrtom kolu biti u svojstvu gosta, igrat će u Zagrebu protiv Rudeša (18. kolovoza).
 

Pročitajte više