Rijekin Vešović Cibalijinim igračima: Dat ću vam 100 kuna za jogurt da se najedete

Foto: Hina

UTAKMICA Cibalije i Rijeke u proteklom kolu HNL-a ne prestaje izazivati kontroverze ni dva dana po svom završetku. Nakon dvojbenih odluka Igora Križarića i pomoćnika Dalibora Conjara o koje muče navijače oba kluba, isplivao je i ružan verbalni incident između vinkovačkog braniča Ivana Zgrablića i Rijekinog crnogorskog veznjaka Marka Vešovića.

Dvojac se zakačio na terenu, a sudac Križarić javno ih je opomenuo. Potom se iznenada u obračun uključio Cibalijin trener golmana Tomislav Cigo Vranjić opsovavši Vešovića, glavni djelitelj pravde poslao ga je na tribinu, te nastavio utakmicu. Pomoćnik Stanka Mršića otkrio je Glasu Slavonije nakon utakmice što se dogodilo.

"Vešović je po mom mišljenju, u najmanju ruku, prešao granicu dobrog ukusa," započeo je Vranjić.

"Rekao nam je da će nam kupiti jogurta za 100 kuna da se najedemo jer smo sirotinja koja nema što jesti. Prilično podcjenjivački. Morao sam reagirati, a ako ga baš zanima, imali smo i u težim trenucima što jesti."

Cibalijini igrači nasjeli su na Vešovićevu neukusnu provokaciju i upravo na njemu načinili jedanaesterac duboko u sudačkoj nadoknadi, ali sudbina se odlučila umješati i Gorgon je promašio, utakmica je završila 0:0, a vjerujemo, Cibalijini igrači dobili dio zadovoljštine.

Pročitajte više