Rijkaardova strava u ulici Avenida Teresa de Calcuta

Ulica Avenida Teresa de Calcuta, u sklopu koje se nalazi i dom Getafea, "Alfonso Perez", sinoć je bila poprište najgore noćne more trenera Barcelone Franka Rijkaarda.

Getafe je sa 4:0 doslovno razbio katalonske trupe i priredio Rijkaardu neke nezaboravne trenutke. Ovaj je na kraju, od svega, samo izustio da je Getafe bio nedvojbeno bolja momčad.

"Ovo je bila vrlo teška noć za nas. Zaslužili su pobjedu i čestitam im na plasmanu u finale. Ovaj poraz posebno mi je teško pao, no, što god se večeras dogodilo trebamo zaboraviti i koncentrirati se na ligaške utakmice, ma kako to teško bilo. Znam da će se mnogi sada rugati sa nama, ali me nije sram, no, ipak ću tražiti oprost od navijača. Jedini način za povratak je da ovaj vikend protivnika pobijedimo i svima pokažemo da je ovo bio samo trenutak slabosti." - rekao je Rijkaard nakon utakmice.

Ovaj teški poraz Barcelone i ispadanje iz kupa, došli su u vrlo nezgodno vrijeme, jer se bitka za naslov u Primeri zahuktava, a Real i Sevilla samo čekaju posrtaj katalonskog giganta.

V.B.
Foto: AFP

Pročitajte više